15. 8. 2012.

Wi-Fi Booster


Koliko puta Vam se dogodilo da prilikom skeniranja Wi-Fi signala na iUređajima ne možete pronaći određenu mrežu, koja je u vašoj neposrednoj blizini. Ili pak, kako se često događa, kvaliteta signala bude poprilično loša.
Radi se naime o ograničenju koje je Apple postavio na svoje uređaje, ne znamo iz kojeg razloga. Kako bi riješili ovaj problem developeri su popravili tu nepravdu, te svim korisnicima Jailbreak-anih iUređaja ponudili rješenje.




Wi-Fi Booster je zakrpa, koja uklanja ograničenja na iOS-u, te vam onemogućava da vidite ili se povežete sa svim dostupnim mrežama. Deverloper ove zakrpe ili proširenja iOS-a kaže da Wi-Fi Booster može otkriti 100% više mreža u određenim područjima.
Prilikom instalacije ove zakrpe nije potrebno naknadno ugađati Wi-Fi Booster. Jer se on pri samoj instalaciji integrira izravno u Wi-Fi iUređaja. Nakon instalacije jednostavno odite u kariticu Wi-Fi, te provjerite rezultate pretrage. Osim većeg broja dostupnih mreža primijetiti će te da svaka pojednina mreža ima dodatni opis koji uključuje jačinu signala, te MAC adrese.




Нема коментара:

Постави коментар