20. 8. 2012.

App preporuka: Camera+




Danas na App Storu ima jako puno aplikacija koje tvrde da mogu poboljšati kameru na iPhoneu, ali malo je dobrih. Danas vam predstavljamo aplikaciju koja je sigurno bolja od svih drugih na App Storu, po mišljenjima korisnika (sudeći po komentarima na AppStoreu).
Kažu da je najbolja kamera ona koju imate sa sobom, a ako niste zadovoljni običnom kamerom na vašem iUređaju, dobro pogledajte ovu aplikaciju i odlučite što je bolje.
Camera+ broji više od 5 miliona downloada, što je prilično veliki broj, ali šta je čini tako popularnom?


Camera+ je najbolja aplikacija za fotografiranje na App Storu zbog toga jer vam omogućava više od 20 efekata za slike, 6x zoom koji i dalje daje sjajnu sliku, clarity mode koji daje slici neverovatan izgled.
Evo primer HDR obične slike i slike sa Clarity efektom.
Prvo HDR obična kamera:

A sada Camera+ i Clarity Efekt.


Kao što vidite da Camera+ aplikacija od jedne amaterske slike napravi dosta kvalitetniju fotku, ali naravno to je samo jedan efekat, a vi ih možete dodati preko dvadeset.
Još jedna jako bitna stvar za Camera+ app je to da se kamera izloži samo jednoj stvari, kao na primer na slici ispod: kamera je fokusirana samo cvet, a sve ostalo u pozadini je zamućeno tako da predmet u fokusu dolazi do izražaja.

Takođe Camera+ vam pruža mogućnost da slikate i sa volume dugmićima.
Velika  stvar kod Camera+ aplikacije je velik broj mogućnosti. Možete, naravno, koristiti auto-fokus i auto-ekspozicije kod snimanja slike, s mogućnošću zaključavanja  fokusa tako da možete prilagoditi izloženost, možete fotografirati s prednje ili zadnje kamere, i koristiti digitalni zoom. Još jedna dobra stvar – postoji mogućnost stabilizacije fotografije, koji vam omogućava da uslikate oštriju sliku.
Kada dođe vreme za uređivanje fotografija, imate 15 različitih scena, možete rezati, rotirati, a kasnije na svoju fotografiju primeniti i jedan od 27 efekata kao HDR, Toy kamere, te Sepia, i još mnogo toga.





Na kraju možete dodati okvir na fotografiju kao naprimjer Old-Timey,Film i još mnogi drugi.
I nakon što ste napravili sliku koja vam se sviđa možete je podieliti na Facebooku, Twitteru i drugim stranicama.


Нема коментара:

Постави коментар