31. 8. 2012.

Cydia Tweak : ProgressPercent


Još jedan jako koristan tweak pojavio se u Cydia-. Radi se od tweak-u pod nazivom ProgressPercent, koji potpisuje developer Rudolf Lichtner,  poznatiji pod imenom rud0lf77.Radi se o tweak-u koji u procentima prikazuje skidanje aplikacija iz App Store-a. Prikazuje koliko ste skinuli, odnosno, koliko je još ostalo da završetka skidanja i instalacije.





Ovaj tweak će biti najkorisniji onim korisnicima koji  skidaju nešto veće aplikacije. Jer kako i sam ponekada skidam takvu vrstu aplikacija, dosta puta znam biti nestrpljiv jer ne znam stvarno stanje preuzimanja.
Nakon preuzimanja i instalacije ovoga tweak-a, neće biti potrebno naknadno ga podešavati. Tweak postaje nevidljiv za podešavanje, odnosno, samom instalacijom on se integriše u iOS vašeg iUređaja.
Jedna loša vest je za one korisnike koji koriste Springtomize – Springtomize 2 ili neki drugi tweak za sakrivanje oznaka ikona. Naime, ako ste koristeći neki od tweak-ova sakrili ove oznake, neće te biti u mogućnosti da vidite indikator za preuzimanje aplikacija u procentima. No ako odete u podešavanja tweak-ova koji sakrivaju oznake ikona tu omogućite njihov prikaz, PrgressPercent će raditi bez problema.
Svi oni koji žele preuzeti ovaj tweak mogu ga pronaći u BigBoss repo-u, u Cydia-i , besplatno.

izvor : omizio

Нема коментара:

Постави коментар