28. 8. 2012.

Apple će prognati Samsung iz SAD?



Sa tržišta u Americi mogli bi da budu prognani Galaxy S 4G, Galaxy S2, Galaxy S2, Galaxy S2, Galaxy S2 Epic 4G, Galaxy S Showcase, Droid Charge i Galaxy Prevail.




Apple će morati da dokaže sudu da će pretrpeti nenadoknadivu štetu ako ti uređaji ne budu zabranjeni u Sjedinjenim Državama. Ročište na kojem će biti donesena odluka o zabrani zakazano je za 20. septembar, piše Telegraph.


Analitičari procenjuju, piše Reuters, da će sudska pobeda ojačati Appleovu poziciju uoči lansiranja nove generacije iPhonea, a mogla bi i da cementira njegovu tržišnu dominaciju.

Američki sud je Appleu dodelio 1,05 milijardi dolara odštete nakon što je porota utvrdila da je Samsung kopirao ključne elemente iPhonea i iPada.

Presuda ne pokriva nove Samsungove uređaje, poput pametnog telefona Galaxy S III, i za očekivati je da će Apple uskoro pokrenuti parnicu da bi i njih pokušao da se reši.

Procenjuje se kako je malo verovatno da će doći do potpune zabrane proizvoda poput Galaxyja S i S II, Nexusa 4G i Galaxy Taba.

Pratite nas i na Facebook-u.

Izvor:Tportal/S media

Нема коментара:

Постави коментар