30. 7. 2013.

10 najskupljih aplikacija za iPhone i iPad na svetu


Prema pisanju Business Insidera ovo je spisak najskupljih aplikacija za iPhone i iPad.

1. BarMax CA – aplikacija je osmišljena na Harvardu kako bi podstakla učenike na polaganje ispita iz prava. Na aplikaciji se nalazi više od 50 sati lekcija iz raznih predmeta. Cena:  999 dolara.



2. The Alchemist SMS – aplikacija koja vam govori koje metale trebate reciklirati i u koje vreme kako biste više zaradili. Cena 999 dolara. 


3. Alpha Trader – aplikacija izmišljena za ekonomiste. Vrlo detaljno govori o padu i rastu deonica u određenom periodu. Cena 999 dolara. 



4. MobiGage NDI – vrlo detaljna aplikacija kojom možete izmeriti šao god poželite. Cena 999 dolara. 



5. Agro – aplikacija koja je vrlo korisna poljoprivrednicima. Vodi brigu o svemu tome tokom cijele godine. Cena 999 dolara 


6. Yikes – fanovima američkog fudbala omogućava sve, od izrade plana igre do praćenja liga. Cena 999 dolara.


7. VIP Black – aplikacija koja je još poznata kao aplikacija za milionere. Možete rezervisati VIP mesto na bilo kom luksuznom mestu na svetu. Samo morate imati više od milion dolara na računu. Cena 999 dolara.


8. DDS GP Yes! – je aplikacija za zubare, koja im pomaže da pacijentu pokazu naredne planove lečenja. Cena 499 dolara.


9. Mighty Brace Pro – je aplikacija koja je namenjena stomatolozima. Aplikacija je ispunjena prijateljskim klipovima koji prikazuju pravilnu oralnu higijenu i ishranu. Cena 499 dolara.


10. iDIA – Puni naziv aplikacije je Diagnostic Imaging Atlas, pomaže veterinarima pri pregledu životinja. Cena 399 dolara.


Pratite nas i na Facebook-u.

izvor : WinWinBlog





Нема коментара:

Постави коментар