14. 8. 2013.

10 Aplikacija koje izgledaju odlično na novom iOS-u 7


Bliži se Septembar i novi redizajnirani iOS 7, dok neki developeri neumorno rade na update-ovanju njihovih aplikacija i prilagođavanje novom minimalističkom izledu iOS-a 7, pogledajte listu aplikacija koje su već spremne.
Any.Do


Any.Do predstavlja aplikaciju koja služi kao podsetnik. Ima odličan dizajn i potpuno je besplatna za razliku od mnogih sličnih aplikacija.


Clear


Još jedna aplikacija slična Any.Do, samo nešto drugačijeg interfejsa koji je baziran na swipe-ovanju. Za razliku od Any.Do nije besplatna, a cena je ipak prevelika s' obzirom da postoje slične aplikacije koje su potpuno besplatne.


Analog Camera


Evo jedne odlične aplikacije za kameru, sa mogućnošću manuelnog fokusa i ekspozicije. Takođe prisutni su i filteri. Aplikacija nazalost nije besplatna.


Gmail


Google-ov klijent za e-mail, brz, pouzdan, odličnog dizajna i naravno besplatan.


Cal


Kalednar aplikacija prelepog dizajna, slična novoj update-ovanoj kalendar aplikaciji na iOS-u 7. Besplatna.


Pocket



Sve vesti na jednom mestu. To je cilj ove aplikacije, da skupi sve ono što Vas zanima u jedan feed.
Odličan dizajn i brz interfejs su neke od karateristika ovog news agregatora. Dostupna je besplatno.


Yahoo Weather


Yahoo je jedna od prvih kompanija koja je prihvatila minimalistički dizajn. Odličan primer je nova aplikacija za vremensku prognozu. Naravno kao i do sada, potpuno besplatna.



DataMan Next


Jako korisna aplikacija za merenje protoka podataka na Vašem iOS uređaju, može da meri Wi-Fi potrošnju ili 3G potrošnju megabajta. Jako korisna aplikacija za samo 0.99$.


Dots


Evo i jedne igrice. Potrebno je da spajate tačkice iste boje, nešto slično kao Bejewled. Dostupna je besplatno na AppStore-u.


MailBox


Još jedan odličan mail klijent, sa odličnim mogućnostima organizovanja primljenih e-mail poruka. Besplatna.


Pratite nas na Facebook-u.




Нема коментара:

Постави коментар