22. 3. 2013.

Tap to Widgets Cydia tweak donosi nove widgete u centar za notifikacije


Trenutno se u centaru za notifikacije (bez jailbreakovanja) mogu ubaciti widgeti vremenske prognoze, stanja na berzi, shortcut-ova za brzi tweet i par sličnig sitnica. Ako je vaš uređaj ipak jailbreakovan onda ste možda već čuli za widget tweakove poput Kamera ili NCSettings a sada je vreme da upoznate i Tap to Widgets.

iOS 6 nam omogućuje da u centar za notifikacije stavimo dugmi'e za brže deljenje sadržaja na Facebooku i Twitteru, Tap to Widgets tweak to iskustvo proširuje na druge stock iOS aplikacije - Calendar, Notes i Reminders. Ukoliko često dodajete stavke u kalendar ili stavljate podsetnike preko ovih aplikacija znate koliko vremena gubite na to. Jedan dodir na virtuelno dugme ovih shortcut-ova daje vam mogućnost da unesete stavku, belešku ili podsetnik. Zadržite li prst nešto duže na pomenutom dugmetu, pojaviće vam se dodatne opcije.




Kao što je to slučaj kod bilo kojeg drugog widgeta za centar za notifikacije, i ovaj ćete po instalaciji morati “ručno” upaliti u Settings aplikaciji, u odeljku centra za notifikacije. Dobro je znati i da postoji mogućnost biranja koja od ova tri dugmeta će biti prikazana. Tweak po izgledu ali i funkcionalnosti deluje kao da su ga Appleovci sami tu ubacili a to je jedna od najvećih pohvala koju jedan tweak može dobiti.



Tap to Widgets koštaće vas 1.99$ a pronaći ćete ga na BigBoss repo-u. Da bi ste ga instalirali vaš uređaj mora imati iOS 6.

Pratite nas i na Facebook-u .

Нема коментара:

Постави коментар