5. 3. 2013.

Novi iPad i iPad mini stižu u aprilu a iPhone 5S u avgustu?

Popularni blog iMore kasno sinoć je objavio kako su ubeđeni da znaju vremenski raspored prema kojem će se odvijati predstavljanje novih iUređaja ove godine. Svoje izvore Rene Ritchie nije naveo ali ono što je napisano ipak ima smisla.

Prema njegovim izvorima Apple sprema novu generaciju iPad-a i iPad-a mini za april ove godine. Detalji o hardvareskim unapređenjima i dizajnu nisu poznati. S obzirom da je iPad 4 predstavljen jedva pola godine nakon treće generacije mnogi sada smatraju kako će Apple “osvežavati” iPad modele svakih pola godine (što god mi o tome mislili). To bi značilo da ćemo ove godine dobiti po dva nova velika i mala iPad-a. Još od kako je iPad mini došao na tržište krenule su glasine da će njegov naslednik dobiti Retina ekran. Na iMore-u ovo nisu niti potvrdili niti demantovali tako da mogućnosti ostaju otvorene. 
Pomenuti izvori veruju kako će iPhone 5S biti predstavljen u avgustu ove godine. To bi ga dovelo na gotovo godinu dana od predstavljanja “petice”, minus nekoliko nedelja. Za izgled se predpostavlja kako će biti isti a logično se nagađa da će procesor, grafika, kamera biti unapređeni.
Pratite nas i na Facebook-u.

Нема коментара:

Постави коментар