5. 3. 2013.

Poboljšajte AppStore na iOS-u uz par Cydia tweakova

Svi znamo šta je AppStore i koristimo ga kad hoćemo skinuti/kupiti neku aplikaciju ili igru za iPhone, iPad ili iPod Touch. Nekima je AppStore već sam po sebi dobar kakav jeste, ali za one koji uvek teže boljem, postoji par tweakova (dodataka) koji mogu poboljšati iskustvo korišćenja AppStore-a.

AppStore Update Size (iOS 4, 5 & 6) (Free)
Pokazuje vam koliko je veliki update za određenu aplikaciju pod Updates tabom na AppStore-u.
ProgressPercent (iOS 4, 5 & 6) (Free)
Dok kliknete na instalaciju neke aplikacije/igre pokazuje vam tok download-a u procentima na SpringBoardu. Postoji alternativni tweak koji obavlja istu funkciju –AppCent.
PasswordPilot (Pro) (iOS 4, 5 & 6) (Free i Paid $1.99)
Ako vas živcira što vam AppStore stalnoo traži šifru tokom skidanja ili update-ovanjaneke aplikacije, PasswordPilot Pro je pun pogodak! Nakon instalacije, samo dodate svoj AppStore account u njegovia podešavanja, i sledeći put tokom skidanja aplikacije vaša šifra će biti automatski ispisana u polju za unos. Pro verzija podržava i više AppStore account-ova. 
Update Hider (iOS 4, 5 & 6) (Free)
Ponekad se desi da novija verzija neke aplikacije ima uklonjenu podršku za određene uređaje, verzije iOS-a ili pak neku funkciju koja je vama potrebna. Da biste izbegli naporni AppStore badge o updateu, instalirajte Update Hider, i nakon toga samo swipe na aplikaciju koja vas iritira i update badge će biti uklonjen. Naravno, ukoliko želite, update možete i vratiti u podešavanjima Update Hidera.
StayOpened (iOS 4 & 5) (Free)
Ovaj tweak je namijenjen onima koji su još na verzijama ispod iOS-a 6 (iOS 4 ili 5).
Dakle, svi znamo iz iskustva da na tim starijim verzijama iOS-a, kada kliknete na instalaciju neke aplikacije iz AppStore-a, odmah vas prebaci na SpringBoard da gledate tok skidanja dotične aplikacije. Mene je to lično ovo jako živciralo, jer ponekad sam hteo da nastavim da pretražujem  AppStore. Ovim tweakom je to rešeno – kao što je sad slučaj sa AppStore-om na iOS-u 6, gdje je takva funkcija standardna

Нема коментара:

Постави коментар