11. 3. 2013.

Evo još jednog iPhone 6 koncepta


Svake godine čuje se dosta glasina o novim iPhone modelima i ova godina po tome ništa nije drugačija. Razlika je u tome što se po prvi put, početkom godine, ovako intenzivno pominje pojava više od jednog modela za ovu godinu. Nagađanja idu do čak tri različita modela od kojih bi jedan trebao imati ekran veličine 4,8″.





Steve Hemmerstoffer sa stranice Nowehereelse.fr udružio se sa poznatim dizajnerom Martinom Hajekom kako bi napravili koncept takvog većeg iPhonea prema svojim zamislima ali i prema glasinama (mada siromašnim).


Njihov koncept opremljen je ekranom koji po širini ide od ruba do ruba uređaja a zbog povećanja veličine dodata je još jedna kolona ikona. Ono što je lako primetiti na prvi pogled je nedostatak klasičnog Home dugmeta koji je ovde zamenjen površinom na koju je moguće kliknuti ispod ekrana. 

Pratite nas na Facebook-u.


2 коментара:

  1. Анониман11. март 2013. 20:20

    Ovo nema veze s vezom. Bar koliko svi znamo po nesto o Apple-u, 4.8 inca nece biti u skorijoj buducnosti, mozda i nikada. Dalje, posto su vec presli na 16:9, pored posebno prilagodjenih aplikacija i softvera, zasto bi se sada vracali na 4:3? Nije logicno. Vise modela u jednoj godini necemo videti, jer Apple ne menja svoju politiku poslovanja. Jedino logicno odavde jeste displej koji ide do samih ivica uredjaja. Poz.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. U potpunosti se slazemo, medjutim nije lose videti neki zanimljiv koncept. Mogao bi Apple dosta toga da nauci gledajuci ovakve, ali i druge koncepte i dodatke recimo u Cydia-i.

      Избриши