20. 9. 2012.

Apple traži tri milijarde, a Samsung ga pecka



Nakon što je prkazan iPhone 5 Samsung je snimio novu reklamu u kojoj tvrdi da je “Sledeća velika stvar“ već odavno među nama – misle na Galaxy S3.

Ovo, naravno nije prvi put da Samsung u video reklami proziva svog konkurenta. Gledali smo to ranije, a verovatno ćemo gledati i u budućnosti. Ovog puta, model Samsung Galaxy S3 je zvezda, koja je “zaslepela“ ljude koji čekaju u redu ispred Apple prodavnica. Ne možemo reći da Samsung u ovoj reklami nema stila! Ona ne udara suviše “nisko“ i prilično je pristojna.

Ipak, kakvi su komentari Apple korisnika koji čekaju za iPhone 5 u redu i kome je momak čuvao mesto – pogledajte u reklami.


       


S druge strane, Apple se opasno naoštrio da u potpunosti iscrpi Samsung – makar finansijski. Naime, advokati Apple firme tražiće na ročištu, koje je zakazano za 21. septembar, dodatne dve milijarde dolara odštete, zbog kršenja prava na dizajn i patente. To će ukupnu sumu koju Apple potražuje od Samsunga povećati na neverovatnih tri i više milijardi dolara!

Vest koju je preneo CNet nije zvanično potvrđena, a ni Samsung još uvek nije izado nikakvo saopštenje povodom ovog slučaja.

Podsećamo vas da je Samsung izgubio jedan od sudskih sporova od Apple kompanije, po kojem je toj firmi dužan da uplati preko milijardu dolara odštete. Nakon presude Samsung je rekao da će se žaliti na nju, a odgovor Applea videli ste nekoliko redova gore.

Očekuje nas vrela jesen što se ova dva proizvođača tiče.

izvor : Modno

Нема коментара:

Постави коментар