2. 9. 2012.

Apple traži zabranu Samsunga Galaxy S3!


Neverovatno, ali istinito! – tako se najlakše može opisati nastojanje kompanije Apple da Samsungu, ne samo na američkom, nego i na svim tržištima na kojima se “tužakaju” pred sudovima, rad i funkcionisanje učini normalnim.





Američka “Jabučica” upravo je podnela i novu tužbu, ko zna koju po redu, kojom proširuje broj patenata za koje tuži korejsku kompaniju, usput tražeći zabranu novih 20 Samsungovih uređaja u Americi.

Ovog puta tužbom su obuhvaćeni gotovo svi Samsung telefoni trenutno dostupni na tamošnjem tržištu, uključujući najnoviji Galaxy Note 10.1 tablet i Samsung Galaxy S III. Kompletna lista tuženih telefona izgleda ovako:

- Samsung Galaxy S III
- Samsung Galaxy S III (Verizon)
- Samsung Galaxy Note
- Samsung Galaxy S II Skyrocket
- Samsung Galaxy S II Epic 4G Touch
- Samsung Galaxy S II
- Samsung Galaxy S II (T-Mobile)
- Samsung Galaxy S II (AT&T)
- Samsung Galaxy Nexus
- Samsung Illusion
- Samsung Captivate Glide
- Samsung Exhibit II 4G
- Samsung Stratosphere
- Samsung Transform Ultra
- Samsung Admire
- Samsung Conquer 4G
- Samsung Dart
- Samsung Galaxy Player 4.0
- Samsung Galaxy Player 5.0
- Samsung Galaxy Note 10.1
- Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus
- Samsung Galaxy Tab 8.9.

Apple je spisak ostavio “otvorenim” što znači da se potraga za novim uređajima koje će ova kompanija pokušati da udalji sa tržišta nastavlja. I desilo se upravo ono o čemu je MONDO nedavno pisao – otvorena je “Pandorina kutija” koja će samo doneti sve više ovakvih nemilih događaja, mučnih suđenja i patentno-dizajnerskih ratova. Spremite se, izgleda da je ovo tek početak, makar što se Applea tiče.

izvor : mondo

Нема коментара:

Постави коментар