15. 11. 2012.

Aplikacija "Visit Subotica" i na "Apple" app store-u


Turistička organizacija Subotice, nakon lansiranja android aplikacije "Visit Subotica" na Android marketu u avgustu ove godine, uspešno je postavila istu i na iOS platformi, odnosno od ponedeljka je dostupna korisnicima koji imaju "Apple" telefone ili tablet uređaje.

Aplikacija je urađena na tri jezika – srpskom, mađarskom i engleskom i da njenim instaliranjem na "pametne telefone" ili tablet računare turista dobija sve informacije o Subotici sažete na jednom mestu - o saobraćaju, smeštaju, restoranima, kafeima, vinarijama, arhitekturi, kulturnim mestima, Paliću, Ludašu, Kelebiji, festivalima i manifestacijama.

Pored toga, celokupan sadržaj aplikacije je lociran na mapama Subotice i Palića, upisane su geografske koordinate te je pronalaženje objekata u gradu znatno olakšano, a ugrađen je i sistem navigacije putem Google Map-a.

Aplikacija se potpuno besplatno može preuzeti sa GooglePlay-a i sa app store-a a nakon instalacije ne zahteva povezivanje uređaja sa internetom, pa samim tim turistima ne stvara trošak za korišćenje interneta ni u domaćem saobraćaju ni u romingu.

Нема коментара:

Постави коментар